Меню
Кошница

Гардероби по проект

Гардероб F01/V01 се изработва от Австрийски плоскости ПДЧ с дебелина 18мм на фирма EGGER. Размерите биват коригирани през 1см в ширина и височина.При изработка на гардероб с по - голяма височина, разликата се компенсира с допълнителна надстройка в корпусната част.Всички невидими части се израбо..
673.00лв.
Гардероб F01/V02 се изработва от Австрийски плоскости ПДЧ с дебелина 18мм на фирма EGGER. Размерите биват коригирани през 1см в ширина и височина.При изработка на гардероб с по - голяма височина, разликата се компенсира с допълнителна надстройка в корпусната част.Всички невидими части се израбо..
748.00лв.
Гардероб F01/V03 се изработва от Австрийски плоскости ПДЧ с дебелина 18мм на фирма EGGER. Размерите биват коригирани през 1см в ширина и височина.При изработка на гардероб с по - голяма височина, разликата се компенсира с допълнителна надстройка в корпусната част.Всички невидими части се израбо..
790.00лв.
Гардероб F01/V04 се изработва от Австрийски плоскости ПДЧ с дебелина 18мм на фирма EGGER. Размерите биват коригирани през 1см в ширина и височина.При изработка на гардероб с по - голяма височина, разликата се компенсира с допълнителна надстройка в корпусната част.Всички невидими части се израбо..
698.00лв.
Гардероб F01/V05 се изработва от Австрийски плоскости ПДЧ с дебелина 18мм на фирма EGGER. Размерите биват коригирани през 1см в ширина и височина.При изработка на гардероб с по - голяма височина, разликата се компенсира с допълнителна надстройка в корпусната част.Всички невидими части се израбо..
838.00лв.
Гардероб F01/V08 се изработва от Австрийски плоскости ПДЧ с дебелина 18мм на фирма EGGER. Размерите биват коригирани през 1см в ширина и височина.При изработка на гардероб с по - голяма височина, разликата се компенсира с допълнителна надстройка в корпусната част.Всички невидими части се израбо..
698.00лв.
Гардероб F01/V10 се изработва от Австрийски плоскости ПДЧ с дебелина 18мм на фирма EGGER. Размерите биват коригирани през 1см в ширина и височина.При изработка на гардероб с по - голяма височина, разликата се компенсира с допълнителна надстройка в корпусната част.Всички невидими части се израбо..
838.00лв.
Гардероб F01/V12 се изработва от Австрийски плоскости ПДЧ с дебелина 18мм на фирма EGGER. Размерите биват коригирани през 1см в ширина и височина.При изработка на гардероб с по - голяма височина, разликата се компенсира с допълнителна надстройка в корпусната част.Всички невидими части се израбо..
838.00лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)