Меню
Кошница

Рекламации

РЕКЛАМАЦИИ

На рекламация подлежи всяка стока, която не отговаря на заявената от клиента. При явно несъответствие на получената стока със заявената клиента трябва незабавно да свърже с нас. Несъответствието се проверява по наименованието на продукта в заявката и наименованието на продукта, който е получил клиента.


Мебели Фокс ЕООД доставя голяма част от продуктите си с куриерска фирма до адрес на клиента. Ако при получаване на стока, тя е с нарушена или разпокъсана опаковка, рекламацията ще бъде уважена само в присъствието на куриера още при самото получаване на стоката. В този случай клиента незабавно трябва да се свърже с Мебели Фокс ЕООД и да уведоми за проблема. Рекламация се удостоверява със запис в товарителницата от получателя, в момента на получаване на пратката.

Мебели Фокс ЕООД застрахова всяка една стока изпратена по куриер и при някакви проблеми при получаването, като счупена, скъсана или увредена стока, клиентът трябва да уведоми Мебели Фокс ЕООД и да направи снимки на стоката за по бързо разрешаване на проблема, но не по-късно от 5 /пет/ работни дни от датата на получаването на стоката.


За да се удовлетвори една рекламация клиентът трябва да подаде информация на е-мейл:mebelifox@gmail.com

Рекламации по телефон НЕ се приемат!


Рекламацията задължително трябва да е придружена със снимка на повредения/счупения артикул или елемент, в противен случай рекламацията няма да бъде уважена!


Рекламацията се счита за приета единствено и само след ПОТВЪРЖДЕНИЕ за получаването й – под формата на изпратен имейл или обаждане от страна до клиента!


При предявяване на рекламация е задължително да се изпрати снимка на етикета на пакета, в който се е намирал дефектният или повреденият детайл. Етикетите на пакетите са неразделна част от документацията по отстраняване на всяка рекламация и изпращането на снимков материал е единствената възможност за проследяемост на проблема. Моля, пазете всички етикети, стикери и пакети до пълното сглобяване на артикула!


При случай на рекламация, връщането на стоката до Мебели Фокс се осигурява от клиента за негова сметка.


За стоките, които подлежат на гаранция, клиентът ще получи гаранционна карта, в която са описани случаите на гаранционен сервиз. При нискобюджетните стоки или при определени производители гаранционна карта не се издава. За такава служи касовата бележка, която клиентът получава заедно със стоката.


Във всички останали случаи важат Общите условия в сайта на Мебели Фокс ЕООД.