Меню
Кошница

Начини на плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

За максимално удовлетворение и улеснение на своите клиенти Онлайн Магазин FOX.BG предлага различни методи на плащане. Всеки клиент има възможността да избере подходящия за него метод на плащане съобразно индивидуалните си нужди и желания.


Банков превод

Вашата поръчка може да заплатите и по банков път, по сметка с BG82STSA93000027789114 към бнака ДСК


Easypay.bg


Ако изберете този метод на плащане, следва да сте наясно със следното. След успешното финализиране на Вашата поръчка, на посочения от Вас имейл ще получите код за плащане в системата на Easypay.bg. Самото плащане се осъществява чрез т.нар. микросметка за плащания по Интернет. За да използвате тази сметка обаче и да извършвате успешни плащания чрез нея е необходимо в нея да има средства, с които да разполагате. В случай, че не разполагате със средства в сметката, то е необходимо да заредите микросметката. Самото зареждане на средства в нея става по различни начини- с банкова карта – от банкомат или чрез ePay.bg, с банков превод или в брой – на каса на Изипей. Можете да разполагате с наличните по микросметката суми, както и да ги теглите във всеки един момент.


Плащане при доставка

Ние Ви предоставяме възможност и за заплащане на поръчката при доставка. Това е най-популярният и най-предпочитаният сред клиентите метод за плащане. При него заплащате сумата на куриера в момента , в който той Ви доставя продукта. Моля, имайте предвид, че ако е нужно производителя да изработи изделието и това отнема повече време, ще има нужда от заплащане на аванс, за да потвърдите поръчката си.


С кредитна или дебитна карта

На изплащане, чрез: