Меню
Кошница

Как да поръчам?

КАК ДА ПОРЪЧАМ

1.За максимално удовлетворение на своите клиенти, онлайн магазин http://www.fox.bg гарантира изгодни условия, конкурентни цени, възможност за избор сред различни методи на плащане и безплатна доставка. Можете да направите поръчка 24 часа в денонощието, включително през почивните дни, празниците и официалните дни. След като направите поръчка нашите консултанти ще се свържат с Вас, за да Ви даде финална информация относно финализиране на поръчката.Можете да поръчате мебели бързо, лесно и по удобен начин, като за целта е добре да си направите акаунт, но не е задължително. Единственото, което трябва да направите е да изберете подходящите за Вас мебели от нашия онлайн магазин и да направите вашата поръчка.

2. Бърза поръчка по е-поща

Ако решите можете да правите поръчки и по имейл като ни пишете на mebelifox@gmail.com

За целта ни напишете Вашите имена, точен адрес за доставка, наименование на продуктите, които желаете да закупите (съответно размери, цена и подробно описание) и мобилен телефонен номер за обратна връзка. След като получим Вашето писмо ще се свържем с Вас за уточняване на подробностите.

3. Бърза поръчка по телефона

Ако желаете да закупите веднага желаните от Вас продукти можете да го направите по телефона 0888040607 / 0700040607

Наш оператор ще приеме Вашето обаждане и ще Ви упъти какви са следващите стъпки в процедурата за доставка на желаните от Вас продукти.


Онлайн магазин fox.bg Ви желае приятно пазаруване!