Меню
Кошница

Модулно обзавеждане за дневна

Модулно обзавеждане за дневна
SIMPLE е компактен ТВ шкаф с модерен, изчистен дизайн и размери 120 см х 40 см х 42 см. Моделът е с метална конструкция и втори допълнителен рафт, който може да използвате за книги или декорация. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническ..
109.00лв.
Модулна система Lisa е с модерен дизайн и изискан стил.Цвят:Корпус: дъб небраскаЛице: капучино гланцМатериал:Корпус: ПДЧЛице: MDF декор и бежов high glosОпаковка:Продуктът е в разглобен вид опакован в кашон ДЕТАЙЛИМатериал:ПДЧ+MDFЦвят:дъбРазмери:Ширина:198.0 смДълбочина:49.0 смВисочина:44.0 см..
588.00лв.
ДЕТАЙЛИМатериал:ПДЧЦвят:бежовРазмери:Ширина:90.0 смДълбочина:21.0 смВисочина:30.0 смЦвят и материал:ПДЧ бежов UV лак гланц  Опаковка: Продуктът е в разглобен вид опакован в кашон ..
98.00лв.
Цвят и материал:Лице:- MDF орех пасифик 89- ПДЧ бял UV лак гланцКорпус:- ПДЧ бял UV лак гланц с две дебелини - 16 мм и 25 ммДопълнителна информация: - включен механизъм за плавно затваряне - обков Hettich- 2 врати- 2 чекмеджета- 1 рафт,ДЕТАЙЛИМатериал:ПДЧЦвят:бялРазмери:Ширина:180.0 смДълб..
614.00лв.
Модулно обзавеждане Brio е изработено по иновативна технология за полагане на лак.UV лакът отговаря на нуждите на нашите клиенти за трайни, но и красиви мебели.Основните характеристики на лицевата  част с UV лак са по-голяма здравина, четирикратно по-висока устойчивост на физически уврежда..
539.00лв.
Цвят:Корпус: полярен борЛице: слонова костМатериал:Корпус: ПДЧЛице: MDF и стъклоДопълнителна информация:- модулът е с плавно затваряне- обков HettichВ посочената цена са включени лампи.Трансформъторът НЕ е включен в цената.Броят трансформатори зависи от броя и вида на поръчаните модули.ДЕТАЙЛИМатери..
679.00лв.
Модулна система Lisa е с модерен дизайн и изискан стил.Цвят:Корпус: дъб небраскаЛице: капучино гланцМатериал:Корпус: ПДЧЛице: MDF декор и бежов high glosДопълнителна информация:В посочената цена са включени лампи.За да се захрани осветлението е необходимо 1 бр. трансформатори LN-18Трансформъторът НЕ..
416.00лв.
Модулна система Lisa е с модерен дизайн и изискан стил.ДЕТАЙЛИМатериал:ПДЧ+MDFЦвят:дъбРазмери:Ширина:76.0 смДълбочина:40.0 смВисочина:116.0 смЦвят:Корпус: дъб небраскаЛице: капучино гланцМатериал:Корпус: ПДЧЛице: MDF декор и бежов high glosДопълнителна информация:В посочената цена са включени лампи...
406.00лв.
Цвят и материал:Лице:ПДЧ бежов UV лак гланц и закалено стъклоКорпус:ПДЧ външна страна бежов гланц, вътрешна страна бял цвятТаван и дъно: ПДЧ 25 ммДопълнителна информация: Витрината е с една врата и 3 рафтаВъзможност за избор на разпределение на вратите по приложени схеми.включен механизъм за пл..
343.00лв.
ДЕТАЙЛИМатериал:ПДЧЦвят:бежовРазмери:Ширина:60.0 смДълбочина:40.0 смВисочина:123.0 смЦвят и материал:Лице:ПДЧ бежов UV лак гланц и закалено стъклоКорпус:ПДЧ външна страна бежов гланц, вътрешна страна бял цвятТаван и дъно: ПДЧ 25 ммДопълнителна информация: Витрината е с една врата с 3 рафтавключ..
343.00лв.
Цвят и материал:Лице:ПДЧ бежов UV лак гланц и закалено стъклоКорпус:ПДЧ външна страна бежов гланц, вътрешна страна бял цвятТаван и дъно: ПДЧ 25 ммДопълнителна информация: Витрината е с една врата с 4 рафтаВъзможност за избор на разпределение на вратите по приложени схеми.включен механизъм за пл..
388.00лв.
Цвят и материал:Лице:ПДЧ бежов UV лак гланц и закалено стъклоКорпус:ПДЧ външна страна бежов гланц, вътрешна страна бял цвятТаван и дъно: ПДЧ 25 ммДопълнителна информация: Витрината е с една врата с 5 рафтавключен механизъм за плавно затваряне- обков Hettich- хромирана дръжкаВключено LED осветле..
428.00лв.
Показва 1 до 12 от 67 (6 страници)