Меню
Кошница

14 дни право на връщане

Вие имате право да върнете покупки, направени онлайн или чрез друг метод за продажби от разстояние, например по телефона, в рамките на 14 дена и да ви бъде възстановена пълната заплатена сума. Можете да направите това по каквато и да е причина, дори ако просто сте променили мнението си.

Срокът за отказ изтича 14 дни след получаването на стоките.Ако той изтича през неработен ден, срокът се удължава до следващия работен ден.

Връщане на стока закупена от online магазина на МЕБЕЛИ ФОКС може бъде направена в рамките на 14 календарни дни след получаване на поръчката.Стоката се изпраща на адреса на фирмата в гр.Пловдив ул.Цариградско шосе 53, като разходите по транспорта до складовата база, се покриват от клиента, или с негов личен транспорт. Възстановяване на парите се извършава по банков път, след като стоката бъде върната със стокова разписка (касова бележка) и проверена от наш служител, само при условие, че не е нарушен търговския вид или целостта на стоката (разкъсана опаковка, премахнати етикети и други) , в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

При констатация на нарушен търговски вид или следи от употреба, може да бъде предоставена само частична компенсация,както и ако артикулът е изработен по индивидуален проект,заявка на клиента.

При липса на предварително уведомяване за връщане на стока,МЕБЕЛИ ФОКС си запазва правото да откаже връщането на артикула.

Необходимо е да ни уведомите писмено e-mail : mebelifox@gmail.com за желанието ви да се възползвате от правото си на връщане.